Medlemskap for 2015

Hei hei

Nå har Oslo Døves Sportsklubb en informasjon til dere medlemmer. Det gjelder medlemskap for 2015. Vi har gjort en omlegging i medlemsregisteret der vi går over til elektronisk medlemsregister og faktura for medlemskap 2015 vil bli sendt på e-post, som igjen viser til en link der dere må klikke inn.
På linken vil dere komme inn på internetside `Minidrett.` Hvis du ikke har brukernavn og passord, så kan du trykke på Glemt brukernavn/passord og så får du instruksjoner der.

Når du har logget deg inn og er inne på minidrett, så vil du se en handlekurv/betaling, der vil du se en linje som står Medlemskap – Oslo Døves Sportsklubb – beløp (400/200/100 kr). Klikk på betal, og da det vil det dukke opp en betalingsinformasjon hvor du legger inn ditt VISA kortnr. Når du har fylt inn disse og trykket på betal, så har vi trukket fra kortet ditt og du har nå betalt for medlemskapet.

Har du ikke fått e-post fra oss , skyldes det at vi har ikke din e-postadresse, og hadde satt stor pris på om du sendte oss mail og oppgir din e-postadresse.

Er det noe feil/mangler eller noe du lurer på, så ta gjerne kontakt med oss på post@odsk.no, så hjelper vi så godt vi kan.

Ha en fin dag