Medlemskap for 2015


Hei hei

Nå har Oslo Døves Sportsklubb en informasjon til dere medlemmer. Det gjelder medlemskap for 2015. Vi har gjort en omlegging i medlemsregisteret der vi går over til elektronisk medlemsregister og faktura for medlemskap 2015 vil bli sendt på e-post, som igjen viser til en link der dere må klikke inn.
På linken vil dere komme inn på internetside `Minidrett.` Hvis du ikke har brukernavn og passord, så kan du trykke på Glemt brukernavn/passord og så får du instruksjoner der.

Når du har logget deg inn og er inne på minidrett, så vil du se en handlekurv/betaling, der vil du se en linje som står Medlemskap – Oslo Døves Sportsklubb – beløp (400/200/100 kr). Klikk på betal, og da det vil det dukke opp en betalingsinformasjon hvor du legger inn ditt VISA kortnr
. Når du har fylt inn disse og trykket på betal, så har vi trukket fra kortet ditt og du har nå betalt for medlemskapet.

Har du ikke fått e-post fra oss , skyldes det at vi har ikke din e-postadresse, og hadde satt stor pris på om du sendte oss mail og oppgir din e-postadresse

meet the need for direct physician-patient contact in the cheap viagra – antidepressants.

.

Er det noe feil/mangler eller noe du lurer på, så ta gjerne kontakt med oss på post@odsk.no, så hjelper vi så godt vi kan.

Ha en fin dag