Sportsfestivalen i Åland


Rapport fra sportsfestivalen i Åland, 6. – 10. august 2014

Oslo Døves Sportsklubb stilte opp med 15 personer, hvorav 10 aktive og 5 turister. På pogrammet var det beach volleyball, petanque, minigolf og badminton. Oslo medlemmene deltok i alle grenene.

En kjempeflott tur med strålende sommervær opptil 30 grader, og det var godt sammensveiset gjeng som hadde en sosialt tur med kvelder ute på utested og ble kjent med andre aktive fra andre land.

Dag 1 startet med minigolf der de feste av oslo medlemmene deltok. Thomas tok sølv i minigolf, og lagkameratene, Olgeir – Joakim og Bjørn sammen med Thomas tok også sølv i lag minigolf. Deretter tok turen videre til stranda, der det var beach volleyball. Oslo stilte opp med 3 lag. Margareth og Petrine, Andre og Kristian, Leon og Thomas. Det ble spilt totalt 5 kamper på lagene, og det ble bronseplass til unggutta, Andre og Kristian.

Dag 2 var det klart for badminton og futsal. Joakim, Thomas, Andre og Kristian deltok i badminton, og spilte 2 kamper i innlendende puljespill. Thomas var den eneste norske spillerene som kom seg videre fra puljespillet til kvartfinalen og der endte det med et tap.
I futsal var gutta endelig gira på å spille – det var det de hadde ventet på siden de ankom Åland. Og det var en klasseforskjell mellom lagene, og Oslo hadde full kontroll over hele kampen og det endte med en storseier 6-1 over det finske laget.

Dag 3 var det petanque før turen gikk tilbake til Baltichallen hvor ny kamp skulle spilles

current sexual difficulties?» generic cialis Causes And Risk Factors.

. I pentanque ble det 4 lag som stod klare til dyst. Thomas, Joakim og Eetu fra finland tok gull, mens ungdommene, Petrine, Kristian og Leon tok sølv og EDSO laget med Bjørn Røine i fronten tok bronse..
I futsal tok gutta det mer med ro og spilte ikke optimalt. Slitne kropper når de har deltatt i nesten alle aktivitene, men det endte med en 5-3 seier over samme laget fra forrige kamp.

Så var det tid for hjemreise, og alle var kjempefornøyde med turen, og ytret et stort ønske om å reise dit igjen om 2 år ☺

Denne bildekrusellen krever javaskript.

(Joakim Røine) – Her i Åland, sportsfestivalen, veldig artig og masse aktiviteter å delta på. Og det er også hyggelig å treffe mange andre folk
. Jeg håper dere blir med neste gang om 2 år og jeg skal dit!